برادر ارجمند، جناب آقای دکتر علی سلاجقه
معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست
با درود و تحیّات

سپاس خدایی را که سخنوران در ستودن او بمانند و شمارگران، شمردن نعمت های او نتوانند. در پيمودن راه معرفت و كمال، شرط اساسى، علم و آگاهى است، پس هر چه علم و آگاهى بيشتر باشد، شناخت و معرفت كامل تر مى باشد و هر آن کس که زمینه آموزش دانش و انتقال آن را فراهم نماید، راه معرفت را به دیگران نموده است. به این معنی شایسته می دانیم خالصانه ترین سپاس خویش را در قالب کلامی هر چند نارسا صمیمانه تقدیمتان داریم و از درگاه ایزد منّان دوام عزت و سلامت آن بزرگوار را مسألت نماییم.
برگزاری موفقیت‌آمیز پانزدهمین همایش انجمن دیرینه شناسی ایران و دومین همایش ملی تنوع زیستی دیرینه با قرائت پیام ارزشمند و ذیل مدیریت مدبّرانه حضرتعالی و به میزبانی شایسته همکاران ارجمندتان در اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مراغه، فرصتی بی‌بدیل فراهم آورد تا جامعه دیرینه شناسی ایران در کنار مجموعه حفاظت از محیط زیست کشور، در راستای معرفی و صیانت از تنوع زیستی دیرینه کشورمان گام‌های موثری بردارند. گوناگونی بی‌نظیر دیرینه شناختی ثبت شده در لایه‌های رسوبی این سرزمین، از البرز تا زاگرس و از کپه داغ تا مکران، جلوه‌های خدادادی بی‌نظیری از شکوه حیات می باشندکه نیازمند انجام مطالعات دقیق علمی و حفاظت مناسب در قالب ژئوسایت‌های فسیلی صحرایی جهت معرفی به علاقه‌مندان و در مسیر توسعه پایدار زمینی هستند. انجام پژوهش در گستره دانش بی‌انتهای دیرینه شناسی که هم ویژگی‌های یک علم بنیادین را دارد و هم به لحاظ جنبه‌های کاربردی، از مبانی اساسی پژوهش‌های زمین شناختی و اکتشافی است، علاوه بر وجود نیروی انسانی متفکّر، خلّاق، کوشا و خردمند، نیازمند حمایت سازمان‌های مرتبط همچون مجموعه سازمان معزّز حفاظت محیط زیست کشور است. تمرکز پانزدهمین همایش انجمن دیرینه شناسی ایران و دومین همایش ملی تنوع زیستی دیرینه بر مسأله فسیل‌های مهره‌داران بزرگ در ایران، حاکی از نقش مهم این گروه خاص در شناخت سرگذشت حیات و اقلیم دیرینه و نیز ضرورت وجود مراکز علمی تحقیقاتی مرتبط با این زیای فسیلی همچون مرکز تحقیقات دیرینه‌شناسی و تنوع زیستی دیرینه ایران در مراغه است. امید است این مرکز تحقیقاتی ارزشمند در آینده نزدیک و با حمایت دلسوزانه حضرتعالی، از نهادهای علمی پیشرو در علم دیرینه شناسی مهره داران در ایران و جهان گردد. برگزاری پانزدهمین همایش انجمن دیرینه شناسی ایران و دومین همایش ملی تنوع زیستی دیرینه در سال جهانی علوم پایه، در كنار دستاوردهاي مهم خود می‌تواند زمینه ساز تقويت تعامل و ارتباط عميق و افزایش همدلی، همفکری و هماهنگی انجمن دیرینه شناسی ایران و سازمان حفاظت محیط زیست کشور شده و از این مسیر، سختی‌های مطالعه و حفاظت از زیست بوم دیرینه کشورمان آسان‌تر گردد. بر ما فرض است مراتب سپاس خود را نسبت به تمامی همکاران گرانقدر جنابعالی در دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی و نیز اداره کل محیط زیست شهرستان مراغه به دلیل یاری ها و همکاری‌ های بی‌چشم داشت که بسیاری از سختی‌های برگزاری این همایش وزین را آسان نمودند، اعلام داریم. سپاس گزاری خود را تقدیم حضرتعالی و تمامی مجموعه حفاظت از محیط زیست کشور می داریم و از خداوند بزرگ برای شما پس از سپاس بی‌قیاس، سلامتی و سربلندی و توفیق را خواهانیم.

(( اذا عجز الانسان عن شکر منعم فقال جزاک الله خیراً و قد کفی))

هیأت مدیره انجمن دیرینه شناسی ایران
نهم خرداد ماه هزار و چهارصد و یک