Poster Isfahan - For site

«ای نام تو بهترین سرآغاز»

به نام آن خدای که نام او راحت روح است و پیغام او مفتاح فتوح؛ سلام او در وقت صباح مؤمنان را صبوح است و ذکر او مرهم دل مجروح و مهر او بلانشینان را کشتی نوح. در روزگاری که عالم متأثر از گسترش چشمگیر ویروس کرونا است و فاصله گذاری‌های اجتماعی مانعی برای دور هم بودن و مصاحبت حضوری، یگانه آفریدگار را شاکریم که توفیق عطا فرمود تا‌ این بار در فضایی نو و در بستری مجازی، شاهد برگزاری موفّق سیزدهمین همایش انجمن دیرینه شناسی ایران و ا‌نتشار‌ مجموعه مقالات آن باشیم. اگرچه جامعه ایرانی همچون دیگر ملّت‌های دنیا در این سال پُرمحنت خسارت‌های جانی و مادّی زیاد و غیرقابل جبرانی را تجربه کرده است، اما امیّد داریم به لطف و رحمت الهی و بازگشت به زندگی عادی گذشته. با این حال، محدودیت‌های پیش آمده در این ایّام، درهای جدید و افق‌هایی نو را به روی ما باز کرده و آدمی را به سوی بازنگری در انجام برخی امور، عادت‌ها و رفتارها سوق داده است. کلاس‌های درس، کارگاه‌های آموزشی و نیز همایش‌های علمی هم در این روزگار، شرایط جدیدی را تجربه می‌کنند و ما نیز خرسندیم که با وجود همه محدودیت‌ها، توانستیم در قالبی دیگر پذیرای حضور پرمهر استادان، دانش‌پژوهان و دانشجویان علاقه‌مند دیرینه شناسی باشیم تا گرد هم، یافته‌های نوین دیرینه شناسی ایران را در فضایی صمیمانه و عالمانه به اشتراک بگذاریم و از گستره دانش یکدیگر برخوردار شویم.
مجموعه پیش روی، نتیجه دستاوردهای ارزنده دیرینه شناسان زحمتکش و خردمند‌‌ ‌ایرانی ‌‌و ‌نمایانگر ‌‌پژوهش‌های مستمر ایشان است که با وجود همه محدودیت‌ها و کاستی‌ها، مصرّانه و با عشق به علم و میهن، پیوسته و پرتلاش در کنکاش رموز ‌بی‌‌شمار دانش دیرینه شناسی بوده‌اند.
این بار اما، گروه زمین شناسی دانشگاه اصفهان برای میزبانی سیزدهمین همایش انجمن دیرینه شناسی ایران پیش‌قدم شدند و با شایستگی تمام این رویداد را برگزار نمودند. زحمات هیأت رئیسه محترم دانشگاه اصفهان و کارشناسان و کارکنان حوزه معاونت پژوهشی، اساتید معّزز گروه زمین شناسی این دانشگاه و کمیته‌های اجرایی و علمی سیزدهمین همایش و نیز دیگر عزیزانی که با همّت و شکیبایی خود از هیچ تلاشی برای برگزاری هر چه بهتر این همایش فروگذار نکردند، درخور سپاس و تقدیر است. هیأت مدیره انجمن دیرینه شناسی ایران نیز به نمایندگی از اعضای محترم انجمن، یار و یاور عزیزان دانشگاه اصفهان در انجام این مأموریت مهم بودند و زحمات‌شان شایسته قدردانی است..
در ‌این همایش علمی تخصّصی، بیش از 45 مقاله پژوهشی در زمینه‌های مختلف دانش دیرینه شناسی و چینه‌نگاری به دبیرخانه همایش واصل گردید. از این میان 32 مقاله برای ارائه به ‌صورت سخنرانی و 12 مقاله برای ارائه به ‌صورت پوستر پذیرفته شدند که در مجموعه پیش رو منتشر شده‌اند. امید است با عنایت حق تعالی و ‌با تلاش و سخت‌کوشی روزافزون جامعه دیرینه‌شناسی ایران، در سال‌های آتی نیز شاهد برگزاری همایش‌های پُربار علمی باشیم.
در پایان سخن، شایسته است مراتب سپاس و قدردانی بی‌حدّ خود را از زحمات شبانه روزی همکاران ارجمند در دانشگاه اصفهان، جناب آقای دکتر علی بهرامی دبیر محترم اجرایی همایش و جناب آقای دکتر حسین وزیری مقدم دبیر محترم علمی همایش اعلام داريم و از خداوند متعال برای این عزیزان سلامتی و بهروزی روزافزون مسألت نمایيم.

 

دانلود فایل مجموعه مقالات همایش